Resolució de problemes

Si el vostre sistema no pot arrencar des d'un disc USB, intenteu el següent:

• Inseriu el disc USB després d'iniciar l'ordinador per a assegurar-vos que el sistema el reconeix. És possible que alguns sistemes no el puguin reconèixer.

• Entreu a la configuració de la BIOS i verifiqueu que l'ordre d'arrencada s'ha establert correctament. Assegureu-vos que el disc USB és el primer element de la llista. Vegeu les instruccions del fabricant del maquinari per a obtenir més informació sobre els paràmetres de la BIOS del sistema.

• És possible que el sistema utilitzi un selector d'arrencada. Premeu la tecla d'escapada en arrencar i seleccioneu el disc USB en el menú d'arrencada.

• Arrenqueu des del disc USB en un altre ordinador. Si l'ordinador arrenca correctament, llavors és possible que el vostre ordinador no pugui arrencar des d'una memòria USB autònoma.

• Si les solucions anteriors no funcionen, pot ser que us calgui utilitzar un mètode diferent del Creador de discos d'arrencada USB per a crear una memòria USB autònoma.

[Suggeriment]

Visiteu un recurs del Suport de l'Ubuntu per a obtenir més assistència sobre com resoldre problemes.