Requeriments

El Creador de discos d'arrencada USB necessita:

• Ubuntu 8.10 o una versió posterior

• Disc USB d'1 GB o més gran

• Imatge de l'edició d'escriptori de l'Ubuntu

Actualment el Creador de discos d'arrencada USB només funciona en sistemes amb l'Ubuntu 8.10 o superior. Si no teniu accés a un sistema amb l'Ubuntu, podeu crear una memòria USB autònoma des d'un sistema que pugui arrencar des d'un CD autònom de l'Ubuntu. També podeu instal·lar l'Ubuntu en un programa de virtualització com ara el VirtualBox i crear la memòria USB autònoma des d'una instal·lació virtual de l'Ubuntu.

La capacitat de la memòria USB hauria de ser prou gran per a contenir la imatge de l'Ubuntu baixada i qualsevol dada que vulgueu emmagatzemar-hi. La mínima és d'1 GB, però es recomanen 2 GB.