Com arrencar des de la memòria USB autònoma

Tot i que alguns ordinadors reconeixen automàticament la unitat USB en arrencar, altres s'han de configurar per tal que reconeguin la memòria USB autònoma. Si el vostre sistema no la reconeix en arrencar, haureu de modificar les opcions d'arrencada en la configuració bàsica de l'ordinador, també coneguda com a «BIOS».

Per a establir les opcions d'arrencada utilitzant la BIOS:

1. Premeu la tecla especificada a la pantalla d'arrencada per a entrar a la configuració de la BIOS. Normalment aquesta és una tecla de funció, com ara F1 o F2, o és una tecla com Suprimir o Escapada. Si no hi ha informació disponible en la pantalla d'arrencada, consulteu la documentació del fabricant del maquinari.

2. Establiu el disc USB com a dispositiu d'arrencada primari i deseu els canvis.

[Nota]

Recordeu-vos de desconnectar el disc USB o de reinicialitzar l'ordre d'arrencada si no voleu tornar a arrencar des de la memòria USB autònoma.