Importació de fotos des d'una càmera digital, disc dur o targeta de memòria

L'Ubuntu detecta automàticament la majoria de càmeres digitals quan les connecteu, i us oferirà importar-ne les fotos automàticament.

Per a importar fotos des de la vostra càmera:

1. Connecteu i engegueu la càmera i col·loqueu-la en mode de revisió. L'Ubuntu us hauria de preguntar si voleu importar les fotos que conté la càmera.

2. Feu clic a Importa. Hauríeu de veure una previsualització de les fotos.

3. Trieu una ubicació on desar les fotos i feu clic a Importa. Les fotos es desaran en el disc dur.

Si l'Ubuntu no us pregunta si voleu importar les fotos:

1. Obriu AplicacionsGràficsGestor fotogràfic F-Spot. Si esteu utilitzant l'F-Spot per primer cop, s'obrirà automàticament la finestra d'importació. Altrament, trieu FotografiesImporta.

2. Seleccioneu la càmera digital, disc dur o targeta de memòria com a Font d'importació i feu clic a Obre. Llavors es mostrara una previsualització de les fotos.

3. Feu clic a Importa per a començar a importar les fotografies. Per defecte, les fotografies s'emmagatzemen a la carpeta Imatges a LlocsCarpeta d'inici.

Si la càmera no apareix com una font d'importació, premeu LlocsOrdinador i comproveu si aquesta és visible com un dispositiu d'emmagatzemament extraïble.