Enregistrament de sons

Podeu enregistrar sons a l'ordinador si hi teniu connectat un micròfon o qualsevol altre equipament per a enregistrar.

Per a iniciar una aplicació d'enregistrament de so bàsica, premeu AplicacionsSo i vídeoEnregistrador de so. Vegeu el manual de l'enregistrador de so per a obtenir instruccions de com utilitzar-la.

Per a les necessitats d'enregistrament més avançades, podeu intentar utilitzar un editor d'àudio de pistes múltiples, com ara el Jokosher o l'Audacity.

Per a l'Ubuntu hi ha moltes altres eines d'enregistrament de nivell professional. Per a obtenir més informació vegeu el lloc web de l'Ubuntu Studio.