Reproductor de música portàtil

L'Ubuntu funcionarà amb la majoria de reproductors d'àudio portàtils, incloent els iPod. Normalment, tot el que heu de fer és connectar el reproductor a l'ordinador i utilitzar el Rhythmbox per a copiar cançons a i des del reproductor. El reproductor d'àudio hauria d'aparèixer a la secció Dispositius, la qual està sota el botó Reprodueix. Per a obtenir més informació vegeu el manual del Rhythmbox.

iPod

Si teniu un reproductor de música portàtil que també pot mostrar fotografies i vídeos, potser preferiu utilitzar el Banshee, el qual és un reproductor de música amb una bona compatibilitat amb aquests dispositius. Els propietaris d'un iPod també poden provar aplicacions especialitzades com ara el GPixPod i el gtkpod per a gestionar el multimèdia.

Reproductors multimèdia MTP

Alguns reproductors d'MP3, com ara els fabricant per Samsung utilitzen el Protocol de transferència multimèdia (Media Transfer Protocol - MTP). Aquests dispositius, quan s'utilitzen amb el controlador correcte, sovint es mostren al Windows com a dispositius multimèdia però s'hi pot accedir com a dispositiu USB.

L'Ubuntu admet aquests dispositius però cal dur a terme dos passos:

  1. Instal·leu els paquets mtpfs i mtp-tools packages.

  2. Obriu AplicacionsSo i vídeoReproductor de música Rhythmbox.

  3. Feu clic a EditaConnectors

  4. Activeu el connector Reproductors portables - MTP.

  5. Feu clic a Tanca.

Ara quan es connecti el dispositiu aquest es mostrarà a la subfinestra de l'esquerra sota Dispositius.