Podcasts i emissores de ràdio d'Internet

Els Podcasts són programes preenregistrats que podeu baixar i escoltar a l'ordinador o al reproductor d'àudio portàtil. Hi ha milers de podcasts disponibles i la majoria es poden baixar gratuïtament.

Podeu utilitzar el Rhythmbox per a baixar i reproduir podcasts; seleccioneu Podcasts a la secció Biblioteca de la finestra del Rhythmbox per a començar. El manual del Rhythmbox conté instruccions més detallades. D'altra manera, potser preferiu utilitzar un gestor de podcast com ara el gPodder o el PenguinTV.

Les emissores de ràdio d'Internet són fluxos d'àudio en viu, semblants a una ràdio normal però transmesos mitjançant Internet. Podeu escoltar una emissora de ràdio d'Internet utilitzant el Rhythmbox o el Banshee, els fluxos també són compatibles amb altres reproductors de música. Per a escoltar una ràdio d'Internet seleccioneu Radio a l'esquerra de la finestra del Rhythmbox o del Banshee. Llavors seleccioneu l'emissora de la llista o introduïu l'URL de l'estació que voleu escoltar. Per a obtenir més informació podeu consultar el manual del Rhythmbox.

Els flux del RealAudio que s'utilitzen en algunes emissores d'àudio d'Internet, no són compatibles amb el Rhythmbox. Per a escoltar aquest tipus de flux, instal·leu el RealPlayer.