Mantingueu el programari actualitzat

Sovint els desenvolupadors realitzen actualitzacions del programari de l'Ubuntu. Aquestes actualitzacions poden millorar la seguretat o corregir altres problemes.

Quan hi hagi actualitzacions de seguretat disponibles, el Gestor d'actualitzacions s'iniciarà automàticament. Per a les altres actualitzacions se us preguntarà un cop a la setmana. Per a instal·lar actualitzacions, simplement feu clic a Instal·la les actualitzacions i introduïu la vostra contrasenya quan sigui sol·licitada.

El procés d'actualització pot tardar una estona si s'han d'instal·lar moltes actualitzacions.

Si en acabar les actualitzacions apareixen un parell de fletxes blaves en el quadre, haureu de reiniciar l'ordinador per a completar la instal·lació.

Per a comprovar manualment si hi ha actualitzacions, seleccioneu SistemaAdministracióGestor d'actualitzacions i premeu Comprova.

Per a canviar la freqüència amb la qual l'Ubuntu comprova si hi ha actualitzacions o definir les actualitzacions que s'instal·laran o es baixaran automàticament, seleccioneu SistemaAdministracióFonts de programari, i després Actualitzacions.