Visualització d'altres ordinadors de la xarxa

Per a visualitzar els ordinadors de la xarxa, obriu LlocsXarxa.

Potser haureu d'introduir un nom d'usuari, contrasenya i domini. Si són necessaris, l'administrador de la xarxa us els hauria de proporcionar. Normalment el nom d'usuari i la contrasenya són els mateixos que els de l'usuari de l'ordinador on us intenteu connectar.

Sovint el domini es pot deixar en blanc.

Per a obtenir més informació consulteu la Navegació per servidors remots.