Connexió amb un mòdem

El gestor de xarxes NetworkManager actualment no funciona amb connexions per mòdem, per la qual cosa haureu d'instal·lar el paquet gnome-network-admin. Si no teniu cap connexió d'Internet funcional, primer haureu d'obtenir el paquet i instal·lar-lo localment. Vegeu la secció Com baixar i instal·lar un paquet .deb per a obtenir-ne més informació.

[Important]

Haureu de saber la informació següent:

Número de telèfon del proveïdor d'Internet; nom d'usuari, contrasenya, adreces del servidors de noms de domini (DNS).

1. Obriu SistemaAdministracióXarxa

2. Premeu Desbloca i introduïu la vostra contrasenya per a desblocar els paràmetres

3. Seleccioneu la pestanya Connexions.

4. Seleccioneu Connexió punt a punt i premeu Propietats.

5. Marqueu Habilita aquesta connexió

6. Trieu Mòdem serie a la llista desplegable Tipus de connexió.

7. Sota les dades del proveïdor d'Internet, introduïu el número de telèfon i el prefix de marcatge.

8. Sota les dades del compte introduïu la vostra contrasenya i nom d'usuari.

9. Feu clic a la pestanya Mòdem.

10. Trieu els paràmetres que us calguin del mòdem.

11. Feu clic a D'acord.

12. Seleccioneu la pestanya DNS i introduïu les adreces DNS del vostre proveïdor d'Internet.

13. Feu clic a Tanca.