L'anells de claus del GNOME sempre em demana la contrasenya en entrar

Si voleu permetre que tots els usuaris accedeixin a la connexió de xarxa:

1. A l'àrea de notificació, feu clic amb el botó secundari a la icona del gestor de xarxes NetworkManager i llavors feu clic a «Edita les connexions...».

2. Feu clic a la pestanya «Sense fil».

3. Feu clic a la connexió a la qual voleu accedir i feu clic a Edita.

4. Activeu la casella de selecció «Disponible a tots els usuaris».

5. Se us demanarà la vostra contrasenya.

6. Feu clic a Aplica i llavors Tanca.