FTP

1. Feu clic a LlocsConnecta al servidor....

2. A Tipus de servei trieu FTP públic si disposeu d'una connexió anònima, o FTP (amb usuari) si disposeu d'un nom d'usuari.

3. A Servidor introduïu l'adreça del servidor, per exemple ftp.ubuntu.com.

4. Introduïu el Port i la Carpeta si és necessari; això és opcional.

5. Si trieu FTP (amb usuari) també haureu d'introduir un nom d'usuari.

6. Si voleu crear-ne una adreça d'interès, feu clic a la casella de verificació i doneu-li un nom.

7. Feu clic a Connecta.

8. Si trieu FTP (amb usuari), se us demanarà una contrasenya.