Amb fil (LAN)

Les connexions DHCP (on l'encaminador configura els vostres paràmetres) es configuren automàticament. Per defecte les connexions de xarxa amb fil són seleccionades quan esteu connectat.

Connexions DHCP

La majoria dels encaminadors utilitzen el DHCP per a assignar adreces IP.

1. Feu clic a la icona del gestor de xarxes NetworkManager a l'àrea de notificació del sistema.

2. Sota Xarxa amb fil feu clic al botó d'opció al costat de la xarxa on voleu connectar-vos.

Connexions estàtiques

Si no utilitzeu DHCP llavors podeu configurar una connexió estàtica.

1. Feu clic amb el botó secundari a la icona del gestor de xarxes NetworkManager a l'àrea de notificació.

2. Feu clic a Edita les connexions....

3. Feu clic a la pestanya Amb fil.

4. Seleccioneu la connexió i feu clic a Edita.

5. Feu clic a la pestanya Paràmetres IPv4.

6. Trieu Manual al desplegable Mètode.

7. Introduïu els vostres detalls i feu clic a D'acord.

8. Feu clic a Tanca.