Com retallar i enganxar

A vegades trobareu instruccions que requereixen que enganxeu ordres al terminal.

Potser us preguntareu perquè el text que heu copiat d'una pàgina web a través de la combinació de tecles Ctrl+C no s'enganxa amb la combinació Ctrl+V. Això és degut al fet que l'intèrpret d'ordres utilitza una combinació diferent per a enganxar: Maj+Ins. Això també es pot dur a terme amb el ratolí, fent clic amb el botó secundari al terminal i triant l'opció Enganxa del menú.

També podeu seleccionar les ordres necessàries al navegador web i a continuació feu clic amb el botó central del ratolí (o ambdós botons en un ratolí que només té dos botons) al terminal per a enganxar l'ordre seleccionada.

[Nota]

Aquestes accions poden tenir un significat totalment diferent en altres emuladors de terminal. Per a obtenir més informació consulteu la documentació del vostre emulador.