Com suprimir una aplicació

1. Feu clic a AplicacionsCentre de programari de l'Ubuntu.

2. A la secció Programari instal·lat, trieu l'aplicació que vulgueu suprimir a la llista o cerqueu-la.

3. Seleccioneu l'aplicació que voleu suprimir i feu clic al botó amb una fletxa per a procedir.

4. Si trieu de suprimir l'aplicació, se us sol·licitarà que introduïu la vostra contrasenya. Podeu continuar navegant per altres aplicacions durant el procés de supressió.

[Nota]

Algunes aplicacions depenen del fet que n'hi hagi d'altres d'instal·lades per a funcionar correctament. Si intenteu suprimir una aplicació que és requerida per una altra, se suprimiran totes dues. Abans, però, se us demanarà que confirmeu si això és exactament el que voleu fer.

Per a obtenir més informació sobre com utilitzar el Centre de programari de l'Ubuntu, consulteu el manual del centre de programari de l'Ubuntu.

Si l'aplicació que voleu suprimir no està disponible al Centre de programari de l'Ubuntu, utilitzeu el Synaptic (SistemaAdministracióGestor de paquets Synaptic) per a suprimir-la.