Instal·lació i configuració del RealPlayer

El RealPlayer és una aplicació de propietat i no s'instal·la de la manera habitual.

1. Baixeu un instal·lador adequat per a Linux des del lloc web del RealPlayer i deseu-lo a la vostra carpeta d'usuari.

2. Obriu un terminal (AplicacionsAccessorisTerminal) i introduïu el següent, prement Retorn al final de cada línia i introduït la vostra contrasenya quan sigui sol·licitada:

sudo chmod a+x RealPlayer*
    sudo ./RealPlayer*
  3. Si l'instal·lador s'ha iniciat correctament, hauríeu de veure el text Extracting files for Helix installation a la pantalla. Quan es realitzi alguna pregunta, premeu Retorn per a acceptar el valor predeterminat.

4. Quan l'instal·lador hagi acabat de copiar els fitxers, premeu AplicacionsSo i vídeoRealPlayer 11 i seguiu les instruccions a la pantalla per a completar la configuració.

Per a obtenir instruccions més detallades, vegeu el wiki d'ajuda de la comunitat.