Reproducció de DVD

Per a poder reproduir DVD, haureu d'instal·lar programari addicional. Malauradament, degut a restriccions legals en alguns països, la compatibilitat per a DVD no es pot proporcionar de manera predeterminada a l'Ubuntu.

[Avís]

Consulteu l'apartat de formats restringits abans de seguir les instruccions següents. Hi ha alguns problemes legals dels quals hauríeu d'estar informat.

1. Instal·leu els paquets libdvdnav4, libdvdread4, gstreamer0.10-plugins-bad i gstreamer0.10-plugins-ugly.

2. Si voleu reproduir DVD encriptats, premeu AplicacionsAccessorisTerminal i introduïu el següent a la pantalla que aparegui, seguit de la tecla Retorn:

sudo /usr/share/doc/libdvdread4/install-css.sh
  3. Introduïu la vostra contrasenya si us la sol·liciten. El paquet libdvdcss2 es baixarà i s'instal·larà des d'un lloc web.

4. Inseriu un DVD a la unitat. S'hauria d'obrir automàticament al reproductor de pel·lícules.