Capítol 5. Solucions als problemes habituals

Aquesta secció ofereix algunes solucions als problemes més habituals.

1. Evitar que els CD es reprodueixin en inserir-los, vegeu la “Com es pot evitar de reproduir els CD quan s'insereixen?”

2. Els noms de les cançons i la coberta són incorrectes, vegeu la “En algunes cançons falta o és incorrecte el nom de la cançó o la coberta”

3. El Rhythmbox no pot extreure a MP3, vegeu la “En algunes cançons falta o és incorrecte el nom de la cançó o la coberta”

4. El reproductor MP3 funciona al Windows però no a l'Ubuntu, vegeu la “Reproductors multimèdia MTP”

5. No es poden reproduir vídeos, vegeu la “Reproducció de DVD”

6. No es pot reproduir Quicktime o WMV, vegeu la “Fitxers de vídeo”

7. No es pot reproduir vídeo Flash, vegeu la “Vídeos Flash”

8. No es pot reproduir Realmedia, vegeu la “Instal·lació i configuració del RealPlayer”

9. El micròfon no funciona, vegeu la “El micròfon no funciona o és massa silenciós”