Visualització d'una projecció de diapositives amb fotos

Si voleu veure les vostres fotos de la millor manera possible, podeu crear una projecció de diapositives

Com establir una projecció de diapositives com a estalvi de pantalla

Podeu utilitzar una projecció de diapositives de les vostres fotos com a estalvi de pantalla:

1. Premeu SistemaPreferènciesEstalvi de pantalla

2. Seleccioneu el tema d'estalvi de pantalla Fotografies de l'F-Spot

3. Les fotos que estan etiquetades com a Preferides al gestor fotogràfic F-Spot es mostraran a l'estalvi de pantalla

Si voleu canviar quina etiqueta s'utilitza per a l'estalvi de pantalla:

1. Obriu l'F-Spot

2. Premeu EditaPreferències

3. Sota Estalvi de pantalla, seleccioneu l'etiqueta desitjada

4. Premeu Tanca