Impressió de fotos

Imprimir les fotos és una forma excel·lent de compartir-les amb els altres.

1. Feu doble clic a la foto que voleu imprimir per a obrir-la amb el visualitzador d'imatges

2. Premeu FitxerConfiguració de la pàgina

• Sota Format per a, seleccioneu la impressora que utilitzareu

• Sota Mida del paper, seleccioneu la mida del paper en el qual imprimireu la foto

• Sota Orientació, trieu l'orientació de la foto en el paper

3. Premeu Aplica

4. Premeu FitxerImprimeix

5. Canvieu els paràmetres de la manera apropiada (vegeu a sota)

6. Premeu Imprimeix per a imprimir la foto

Configuració de la impressora

Podeu manipular els paràmetres d'impressió per a aconseguir els millors resultats. Tots aquests paràmetres es poden trobar a la finestra FitxerImprimeix.

Assegureu-vos que seleccioneu la vostra impressora de la llista a la pestanya General per a obtenir tot el ventall de paràmetres que admet la vostra impressora.

[Nota]

Diferents marques d'impressores tindran diferents paràmetres d'impressió. Els paràmetres de sota només són una referència del que podeu canviar amb la vostra impressora particular.

Tipus de paper

El tipus de paper que utilitzareu té un impacte enorme en la qualitat de les fotos que imprimiu. Per a evitar resultats de baixa qualitat, hauríeu d'establir el tipus de paper de manera que coincideixi amb el que utilitzeu a la impressora. Per exemple, si utilitzeu un tipus de paper brillant quan a la impressora teniu carregat paper normal normalment obtindreu resultats de baixa qualitat.

Pot ser que aquest paràmetre canvïi automàticament la quantitat de tinta que s'utilitzarà, de manera que s'obtinguin els millors resultats i s'evitin les taques. La manera de gestionar aquesta funció dependrà de la vostra impressora.

Qualitat d'impressió

Normalment la qualitat d'impressió es mesura en DPI (punts per polzada). Un valor elevat de DPI hauria de donar com a resultat una millor qualitat d'impressió.

• Trieu Esborrany per a fer impressions ràpides d'esborranys que no utilitzin gaire tinta

• Trieu La millor qualitat o Fotografia per a fer impressions d'alta qualitat. La impressió serà més lenta i utilitzarà més tinta

Impressió de fotos avançada

Per a treballar amb una impressió de fotos avançada, instal·leu el paquet PhotoPrint des del dipòsit Universe. Un cop instal·lat, premeu AplicacionsGràficsPhotoPrint per a iniciar-lo.

El PhotoPrint us permet ajustar detalladament els paràmetres d'impressió.

1. Sota Page Size, canvieu la mida de la pàgina a la mida del paper on voleu imprimir.

2. Sota Layout, canvieu el número de columnes i files per a reflectir el número de fotos que voleu col·locar en una pàgina

3. Per a canviar la quantitat d'espai entre les fotos, canvieu els paràmetres Horizontal i Vertical sota de Gutters

4. Per a afegir una foto a la pàgina, premeu ImageAdd Image i seleccioneu una foto

5. Per a canviar els paràmetres avançats d'impressió, premeu FilePrint Setup

Potser haureu de seleccionar el model d'impressora correcte a la pestanya Output

6. Premeu FilePrint per a imprimir les fotos