Organització de la vostra col·lecció de fotos

L'F-Spot proporciona una solució completa per a gestionar la vostra col·lecció de fotos. Per a iniciar-lo, trieu AplicacionsGràficsGestor fotogràfic F-Spot.

Amb l'F-Spot podeu importar fotos de la càmera digital o d'una memòria USB, etiquetar-les amb termes familiars, fer retocs i editar-les de diferents maneres. A més d'això, podeu pujar fàcilment les fotos al vostre àlbum Flickr, PicasaWeb i altres galeries de fotos en línia.

Per a obtenir ajuda amb el gestor fotogràfic F-Spot, vegeu la guia d'usuari de l'F-Spot.