Importació de fotos des d'una càmera digital

L'Ubuntu detecta automàticament la majoria de càmeres digitals quan les connecteu, i us oferirà importar-ne les fotos automàticament.

Per a importar fotos des de la vostra càmera:

1. Connecteu i engegueu la càmera i col·loqueu-la en mode de revisió. L'Ubuntu us hauria de preguntar si voleu importar les fotos que conté la càmera.

2. Feu clic a Importa. Hauríeu de veure una previsualització de les fotos.

3. Trieu una ubicació on desar les fotos i feu clic a Importa. Les fotos es desaran en el disc dur.

Si l'Ubuntu no us pregunta si voleu importar les fotos:

1. Obriu AplicacionsGràficsGestor fotogràfic F-Spot i trieu FitxerImporta.

2. Seleccioneu la càmera en Font d'importació i feu clic a Importa per a iniciar la importació de les fotos.

Si la càmera no apareix com una font d'importació, premeu LlocsOrdinador i comproveu si la càmera és visible allí com a dispositiu d'emmagatzematge extraïble. Si és així, podeu copiar les fotos manualment utilitzant el navegador de fitxers.