Podcasts i emissores de ràdio d'Internet

Els Podcasts són programes preenregistrats que podeu baixar i escoltar a l'ordinador o al reproductor d'àudio portàtil. Hi ha milers de podcasts disponibles i la majoria es poden baixar gratuïtament.

Podeu utilitzar el Rhythmbox per a baixar i reproduir podcasts; seleccioneu Podcasts a la secció Biblioteca de la finestra del Rhythmbox per a començar. El manual del Rhythmbox conté instruccions més detallades. D'altra manera, potser preferiu utilitzar un gestor de podcast com ara el gPodder o el PenguinTV.

Les emissores de ràdio d'Internet són fluxos d'àudio en directe, semblant a la ràdio estàndard però transmesa mitjançant Internet. També podeu utilitzar el Rhythmbox per a escoltar la ràdio d'Internet; seleccioneu Ràdio a la secció Biblioteca de la finestra del Rhythmbox per a començar. Per a obtenir més informació vegeu el manual del Rhythmbox.

Els flux del RealAudio que s'utilitzen en algunes emissores d'àudio d'Internet, no són compatibles amb el Rhythmbox. Per a escoltar aquest tipus de flux, instal·leu el RealPlayer.