Com extreure d'un CD

Podeu extreure la música d'un CD a l'ordinador de manera que no heu de tenir el CD a la unitat per a reproduir les cançons d'aquest. Llavors podreu copiar les cançons a un reproductor digital d'àudio, com ara un reproductor MP3.

[Nota]

El Rhythmbox emmagatzema els fitxers extrets a la carpeta Música (LlocsMúsica).

1. Inseriu un CD d'àudio.

2. Se us sol·licitarà que trieu quina aplicació voleu executar, trieu Obre Reproductor de música Rhythmbox.

3. Feu clic a D'acord.

4. A la subfinestra de l'esquerra, sota Dispositius, feu clic amb el botó secundari al nom del CD que voleu extreure.

5. Feu clic a Extreu a la biblioteca.

Podeu canviar el format de fitxer predeterminat que utilitza el Rhythmbox quan copia CD. Feu clic a EditaPreferènciesMúsica i canvieu el Format preferit al format que trieu. En el futur, tots els CD que es copiïn al vostre ordinador es copiaran en aquest format.

[Nota]

Si l'opció MP3 no es mostra a la llista Format preferit, instal·leu el paquet gstreamer0.10-plugins-ugly-multiverse i torneu a iniciar el Rhythmbox. Hauria d'aparèixer la opció Qualitat de CD, MP3 (tipus .mp3) a la llista Format preferit.