Com copiar a un CD

Podeu crear els vostres CD d'àudio en copiar música de l'ordinador a un disc verge. Els CD que creeu d'aquesta manera s'haurien de reproduir a qualsevol dispositiu que pugui reproduir CD d'àudio estàndard. Tot el que necessiteu és un enregistrador de CD. La majoria d'ordinadors en tenen un d'aquests.

Per a començar la creació d'un CD d'àudio, inicieu el Brasero (AplicacionsSo i vídeoEnregistrador de discs Brasero) i seleccioneu Projecte d'àudio a la pantalla principal. Llavors, seleccioneu les cançons que voleu afegir al CD i afegiu-les al projecte. Finalment, feu clic a Enregistra per a copiar les cançons a un CD.

També haureu de seleccionar la duració màxima del CD que heu inserit (per exemple, 80 minuts), cosa que podreu fer clicant a la icona petita de CD prop de la part inferior de la finestra. El Brasero us avisarà si heu seleccionat més fitxers dels que es poden posar al disc.

Per a obtenir més informació vegeu el manual del Brasero.