Capítol 4. Com enregistrar CD i DVD

Podeu crear els vostres propis CD en enregistrar fitxers en un disc en blanc utilitzant la unitat enregistradora de CD de l' ordinador.

Utilitzeu el programari d'enregistrament de discs Brasero per a crear CD de dades, àudio i vídeo, copiar CD i DVD i crear CD des de fitxers d'imatge de disc. Per a iniciar el Brasero feu clic a AplicacionsSo i vídeoEnregistrador de discs Brasero.

Per a obtenir ajuda i instruccions, vegeu el manual del Brasero.