Mantingueu el programari actualitzat

Sovint els desenvolupadors realitzen actualitzacions del programari de l'Ubuntu. Aquestes actualitzacions poden millorar la seguretat o corregir altres problemes.

Quan hi ha actualitzacions disponibles, apareix la icona d'actualització (una estrella taronja) en el quadre, generalment prop de la cantonada superior dreta de la pantalla. Per a instal·lar actualitzacions heu de ser un administrador i l'ordinador ha d'estar connectat a Internet.

1. Feu clic a la icona d'actualització i introduïu la contrasenya quan sigui sol·licitada.

2. En la finestra del gestor d'actualitzacions, feu clic a Instal·la les actualitzacions.

El procés d'actualització pot tardar una estona si s'han d'instal·lar moltes actualitzacions.

Si en acabar les actualitzacions apareixen un parell de fletxes blaves en el quadre, haureu de reiniciar l'ordinador per a completar la instal·lació.

Per a comprovar manualment si hi ha actualitzacions, seleccioneu SistemaAdministracióGestor d'actualitzacions i premeu Comprova.

Per a canviar la freqüència amb la qual l'Ubuntu comprova si hi ha actualitzacions o definir les actualitzacions que s'instal·laran o es baixaran automàticament, seleccioneu SistemaAdministracióFonts de programari, i després Actualitzacions.