Com suprimir una aplicació

1. Feu clic a l'entrada de menú AplicacionsAfegeix/Elimina....

2. Cerqueu l'aplicació que vulgueu suprimir fent servir la funció de cerca o identificant-la a la llista.

3. Desmarqueu la casella de verificació al costat de l'aplicació que vulgueu suprimir. Repetiu aquest procediment per a totes les aplicacions que vulgueu suprimir.

4. Feu clic a Aplica els canvis i seguidament feu clic a Aplica per a suprimir les aplicacions. Si se us demana, introduïu la contrasenya.

Algunes aplicacions depenen del fet que n'hi hagi d'altres d'instal·lades per a funcionar correctament. Si intenteu suprimir una aplicació que és requerida per una altra, se suprimiran totes dues. Abans, però, se us demanarà que confirmeu si això és exactament el que voleu fer.

Si l'aplicació que voleu desinstal·lar no és a Afegeix/Elimina aplicacions, utilitzeu el Synaptic (SistemaAdministracióGestor de paquets Synaptic) per a suprimir-la.