Recolzament i assistència

L'Ubuntu és mantingut per una comunitat que creix ràpidament. El projecte el patrocina Canonical Ltd., una societat de cartera fundada per Mark Shuttleworth, la qual contracta els desenvolupadors principals de l'Ubuntu i proporciona serveis d'assistència i assessoria per a aquest.

Canonical Ltd. també patrocina tot un seguit d'altres projectes de programari de codi obert; en trobareu més informació al lloc web de Canonical.