Altra gent no pot obrir els documents que els hi envio

Si heu enviat un document a algú i aquest no el pot obrir, la causa pot ser perquè està utilitzant el Microsoft Office. Actualment el Microsoft Office no pot obrir documents creats en el format predeterminat de l'OpenOffice.org, que s'anomena OpenDocument.

Podeu desar els documents en un format diferent, de manera que els usuaris del Microsoft Office els puguin obrir:

1. Obriu un document en l'OpenOffice.org

2. Premeu FitxerAnomena i desa...

3. Premeu el Tipus de fitxer i seleccioneu de la llista un format de Microsoft. Per exemple, si teniu un document de text seleccioneu el Microsoft Word 97/2000/XP.

4. Premeu Desa i envieu el fitxer a la gent de la forma habitual.

Per a fer predeterminats els formats del Microsoft Office:

1. Obriu una aplicació de l'OpenOffice.org i premeu EinesOpcions...

2. Expandiu l'opció Carrega/desa en la columna de l'esquerra i seleccioneu General.

3. Sota Format de document per defecte, seleccioneu un tipus de document del Tipus de document i seleccioneu un format de Microsoft de l'opció Sempre desa com a.

4. Repetiu això pels diferents tipus de documents ofimàtics, com ara els fulls de càlcul i les presentacions, i premeu D'acord. Tots els documents nous que creeu d'ara endavant es desaran en un dels formats que heu seleccionat.