Aplicacions de dibuix i d'autoedició

Les aplicacions d'autoedició us permeten crear publicacions com ara butlletins d'informació i prospectes.

• L'Scribus és un programa professional d'autoedició.

• Per a més informació, aneu al lloc web de l'Scribus.

• Per a iniciar l'Scribus, seleccioneu AplicacionsOficinaScribus.

• L'OpenOffice.org Draw us permet produir qualsevol cosa, des de simples diagrames fins a il·lustracions 3D.

• El Draw s'instal·la de manera predeterminada i és part del paquet ofimàtic de l'OpenOffice.org.

• Per a iniciar el Draw, seleccioneu AplicacionsGràficsOpenOffice.org Draw.

• L'Inkscape és un editor avançat d'il·lustracions.

• Per a més informació, aneu al lloc web de l'Inkscape.

• Per a iniciar l'Inkscape, seleccioneu AplicacionsGràficsIl·lustrador vectorial Inkscape.