Com trobar fitxers d'imatges per a utilitzar-los en documents

Un fitxer d'imatge és una fotografia o un dibuix utilitzat per a il·lustrar un document. Seguiu les instruccions de sota per a instal·lar i utilitzar una selecció de fitxers d'imatges en l'OpenOffice.org:

1. Instal·leu el paquet openclipart-openoffice.org utilitzant el Gestor de paquets Synaptic. El paquet és molt gran, de manera que pot tardar una estona a baixar-lo i instal·lar-lo.

2. Obriu una aplicació de l'OpenOffice.org i premeu EinesGaleria. Hauria d'aparèixer una llista amb els fitxers d'imatge disponibles.

3. Cerqueu en els fitxers d'imatge fins que en trobeu un que us agradaria utilitzar. Per a inserir l'element, podeu arrossegar-lo en el document o fer-hi clic amb el botó secundari i prémer InsereixCopia.