Ratolins i teclats

Aquesta secció proporciona instruccions sobre com utilitzar i configurar el ratolí, el teclat i d'altres dispositius d'entrada per a fer que el seu ús sigui més còmode.

Ratolins i altres dispositius apuntadors

Podeu canviar diverses opcions del vostre ratolí, com ara la velocitat de desplaçament del punter i com l'ordinador interpreta els clics.

Teclats

Hi ha diverses opcions del vostre teclat que podeu modificar, com ara la llengua i les dreceres de teclat.

Ratolins tàctils i tauletes gràfiques

Podeu emprar el ratolí tàctil o la tauleta gràfica per a moure el punter del ratolí.

• Ratolins tàctils

Informació sobre com canviar els paràmetres del teclat d'un portàtil.