Configuració dels efectes visuals

Aneu a SistemaPreferènciesAparençaEfectes visuals per a canviar les opcions bàsiques relacionades amb els efectes visuals.

• Seleccioneu Cap per a obtenir un entorn d'escriptori senzill i sense cap efecte.

• Seleccioneu Normal per a obtenir un bon compromís entre atractivitat i rendiment.

• Seleccioneu Extra per a obtenir un conjunt de gràfics visualment atractius.

En seleccionar una opció, pot ser que l'aplicació del canvi trigui uns quants segons. Durant aquest temps també pot ser que la vostra pantalla parpellegi.

Un cop s'hagin aplicat els paràmetres, apareixerà un quadre de diàleg que us demanarà si voleu mantenir la configuració nova o tornar a l'anterior. Si trobeu que la configuració nova funciona correctament, feu clic a Mantén la configuració. En cas contrari, feu clic a Utilitza la configuració anterior. Si no premeu res, després de 20 segons el sistema tornarà automàticament a la configuració anterior.