Habilitació dels efectes addicionals

A més dels efectes visuals disponibles de manera predeterminada, n'hi ha molts d'altres: des d'aquells dissenyats per a fer més fàcil la utilització de l'ordinador fins a aquells que només són per a divertir-se.

Per a habilitar efectes addicionals:

1. Instal·leu l'aplicació de configuració avançada dels efectes d'escriptori.

2. Feu clic a SistemaPreferènciesGestor de paràmetres CompizConfig.

3. Activeu la casella de verificació al costat d'un efecte per a activar-lo.

4. Feu clic a un efecte per a canviar-ne els paràmetres.