Més informació

Hi ha disponibles les guies en línia següents:

• AptGetHowto - utilització de l'apt-get per a instal·lar paquets des de la línia d'ordres.

• Commandline Repository Editing - com afegir els dipòsits Universe/Multiverse a través de la línia d'ordres.

• grep Howto - el grep és una potent eina de cerca per a la línia d'ordres.

• find - cerca fitxers a la línia d'ordres.

• CommandlineHowto - més llarga i completa que aquesta guia bàsica, però encara inacabada.

• HowToReadline - informació d'algunes opcions de personalització més avançades per a la línia d'ordres.

Per a més programes d'aprenentatge detallats sobre la línia d'ordres del Linux, vegeu: