Afegeix/Elimina aplicacions

Amb l'element Afegeix/Elimina... del menú Aplicacions podeu instal·lar programes per a fer coses noves amb l'Ubuntu, així com suprimir els programes que ja no feu servir. Per a utilitzar l'aplicació Afegeix/Elimina us caldrà tenir permisos d'administració (vegeu Tasques administratives per a obtenir-ne més detalls).

Si sabeu el nom del programa que voleu instal·lar, introduïu-lo al camp Cerca. En cas contrari, trieu una categoria de programari de l'esquerra per començar.

Els programes que ja estan instal·lats tenen una marca de verificació al costat del seu nom. Traieu la marca de la casella de verificació per a suprimir-lo de l'ordinador.

Un cop hàgiu clicat el botó Aplica els canvis, el programari nou es baixarà d'Internet, i l'Ubuntu aplicrà qualsevol altre canvi que hàgiu seleccionat. En cas que no hàgiu activat l'arxiu de paquets en línia, és possible que se us demani que inseriu el vostre CD de l'Ubuntu per a instal·lar certs paquets.

Certs programes no es poden instal·lar o desinstal·lar a través d'Afegeix/Elimina aplicacions. Si no trobeu el paquet que cerqueu, inicieu el gestor de paquets avanSynaptic (vegeu ).